Έκθεση Ζωγραφικής Θοδωρής Χαριζάκης 14-21 Νοεμβρίου

Έκθεση Ζωγραφικής
«Ίμερος»

Θοδωρής Χαριζάκης
14-21 Νοεμβρίου 2017

Από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 19.30, η «Γυναίκα» διαγράφει τη διαδρομή της στην γκαλερί του Black Duck, σε μία εικαστική έκθεση εμπνευσμένη από την γοητεία της γυναίκας με τίτλο «Ίμερος», από τον Θοδωρή Χαριζάκη.

Θα δούμε έργα εμπνευσμένα από φωτογραφίες γυναικών του παρελθόντος. Οι πόζες στον φακό, η μόδα και η ατμόσφαιρα κάθε δεκαετίας αλλάζουν σταδιακά, όπως σταδιακά αλλάζει και η γυναίκα. Όμως, ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός εκδηλώνεται ακόμα και στις πιο απλές στιγμές. Στο άνοιγμα ενός παραθύρου, σε μια συζήτηση στην παραλία ή σε ένα γρήγορο κοίταγμα στον καθρέφτη. Την ατμόσφαιρα ενισχύει η τετραχρωμία του Πολύγνωτου, με την οποία είναι δουλεμένα τα έργα.

Ο Θοδωρής Χαριζάκης γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε γραφικές τέχνες στην ΆΚΤΟ και ζωγραφική με τον Νικόλα Κληρονόμο και την γλύπτρια Νίκη Γιαννίκου. Χρησιμοποιεί τόσο λάδια όσο και μικτά χρώματα και η θεματολογία του αναφέρεται σε στιγμές της καθημερινότητας, με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ζούν στην πόλη. Έχει κάνει πέντε ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές. Σήμερα, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του εργάζεται ως σχεδιαστής στην folli follie group.

 

Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στις 19.30

Διάρκεια έκθεσης: 14 Νοεμβρίου 2017 – 21 Νοεμβρίου 2017
Καθημερινά: 13.00 – 22.00