Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Black Duck 

 

Τα Χριστούγεννα της μαύρης πάπιας
Παραμονή με μουσικοθεατρική παράσταση

Ρένος Χαραλαμπίδης – Ευσταθία

Δεν γίνεται άδικα λόγος για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς της Μαύρης Πάπιας, τα οποία έχουν γίνει πια παράδοση στην Χρήστου Λαδά! Αναμενόμενο λοιπόν και φέτος, να περάσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας φίλους και θαμώνες του Black Duck τα Χριστούγεννα και να υποδεχτούμε κεφάτοι το 2018! Και στις δύο παραμονές, στις 3 το μεσημέρι το συγκρότημα φλάουτων Got Flute θα πει τα κάλαντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μαζί με γιορτινές μουσικές από όλον τον κόσμο.

Στα ρεβεγιόν θα πρωταγωνιστεί ένα ευφάνταστο ειδικό μενού, με πληθώρα επιλογών μεσογειακής κουζίνας και ελληνικές πρώτες ύλες, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το μενού συμπληρώνει μια πλούσια λίστα κρασιών, με έμφαση στις ελληνικές ετικέτες, και απολαυστικά κοκτέιλ.

Τη διασκέδαση στα ρεβεγιόν, οι μαύρες πάπιες θα την αφήσουν στα έμπειρα χέρια συνεργαζόμενων μουσικών και Djs! Έτσι, στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων, μετά το φαγητό και την ζωντανή μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές την Ευσταθία και τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη, την σκυτάλη της διασκέδασης παίρνουν οι in house DJs, με μουσικές επιλογές που θα μας συνοδεύσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Καλές γιορτές !

Χορηγοί επικοινωνίας: www.forfree.gr , www.artic.gr

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3234760